LinkedIn_Instagram-673414-edited

Skrivende og rådgivende

BRANDSTRATEGISK KONSULENT

Frist: Hurtigst muligt

Du skal elske B2B
I den nyoprettede stilling som brandstrategisk konsulent, skal du kunne skrive og rådgive.

Og så skal du ikke bare tro på, at et stærkt og unikt B2B-brand har potentialet til at vinde markedsandele og hjerter. Nej. Du skal være klar på at udleve det 100% i dit professionelle virke.

For os er B2B-brandet både en uslebet diamant og en hellig gral. Det er uendelig uforløst potentiale, og det er vejen til at opnå langvarig loyalitet og bedre forretning.

Vi foretrækker, at du har det på samme måde.

Stillingen består af to kerneområder, som du skal mestre til (næsten) perfektion.

Råd
Hvordan positionerer en mellemstor dansk producent af materialer til byggeriet sig i sine europæiske markeder i forbindelse med relanceringen af et opdateret produkt?

Du behøver ikke have svaret på rede hånd. Vi er krævende, men ikke urealistiske.

Men du skal have nysgerrighed og hjernebrændstof nok til at udtænke svaret sammen med os og tage de tidlige snakke med kunden, hvor alt er muligt og i luften, men hvor vi også skal turde sætte retning på opgaven. Derfor er det også et kæmpe plus, hvis du er god på både heldagsworkshops og hurtige Skype-møder. 

Når vi har et svar, skal det samtidig oversættes til stærke konceptuelle retninger og vindende overskrifter. Det leder os til del to.

Ord
For som brandstrategisk konsulent skal du kunne oversætte kompleksitet – på skrift. Nogle gange til brødtekst. Andre gang til poesi.

Kommateringsregler og verbalsubstantiver behøver vi ikke at diskutere. Det har du styr på. Og du er lige så begejstret for ”My Husband, My Lover”, som vi er.

Og selv om du ikke er en maskine (så langtfra), så er du ikke bange for det blanke papir og den blinkende cursor – uanset hvilken virksomhed der har stillet opgaven, du skal i gang med.

Om os
Pravda er Home of Business Brands®. Og vores ambition er at være blandt de bedste i verden til at skabe kreative og strategiske løsninger for modige og ambitiøse B2B-virksomheder på tværs af landegrænser, fagområder og markeder.

Og med dig er vi et godt skridt tættere på målet.

Vi kan tilbyde dig

  • 23 energiske kollegaer, der hver især bidrager til at udvikle fantastiske B2B-brands.
  • Lækker frokostordning og plads til snak ved langbordet.
  • En sund arbejdskultur med god balance mellem arbejdsliv og privatliv. 
  • Løn og pension, der matcher din erfaring og dine kompetencer.

Kan du se dig selv hos os? 
Så send din ansøgning til os her

Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte:

Sune Busk

Head of Strategy
sb@pravda.dk
22 59 22 39

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her