GDPR_seminar_københavn.jpg

16. marts 2018 kl. 9-12 

PERSONDATALOVEN: HVORDAN FORANDRER DEN DIN B2B-MARKEDSFØRING?

Når den nye persondataforordning – også kendt som GDPR – træder i kraft pr. 25. maj 2018, forandres dit arbejde med persondata markant.

Du skal tage større ansvar for, hvordan du indsamler, bearbejder og opbevarer persondata i marketingafdelingen. Kunderne får større ejerskab over deres egne data – og de har ret til at kræve viden om, hvorfor og hvordan du bruger deres data.

B2B-specialister giver dig svarene
Pravda afholder i samarbejde med førende specialister i persondataforordningen fra advokatfirmaet DELACOUR, seminar om persondata. Vi har sammensat et inspirerende program, hvor du får svar på, hvor og hvordan lovændringen forandrer dit arbejde med persondata i B2B-marketing.

Vi sætter fokus på en række aktuelle problemstillinger, der viser, hvordan lovforslaget påvirker dit marketingarbejde nu og fremover. Og vi svarer naturligvis på alle de spørgsmål, du sidder inde med.

Agenda for dagen

9:00 Velkommen og introduktion v/ Pravda

9:15 Den nye persondatalov: Hvor og hvordan?
Ændringerne i persondataloven koncentrerer sig om beskyttelsen af persondata. Men hvor sker ændringerne? Og hvordan ændrer det dit marketingarbejde?

Vi gennemgår de nye lovændringer og sætter samtidig et skarpt fokus på, hvordan ændringerne spiller sammen med den gældende markedsføringslov.

10:00 Pause og forfriskninger

10:15 B2B-markedsføring under forandring: Sådan håndterer du det
Når ændringerne i persondataloven træder i kraft, så fortsætter marketingarbejdet stadig – men under helt nye forhold. Gennem en række aktuelle problemstillinger giver vi konkrete løsninger på, hvordan forandringerne vedr. persondata påvirker din B2B-markedsføring. Derudover behandler vi kundernes rettigheder og din virksomheds forpligtelser, når det gælder persondata.

11:00 Pause og forfriskninger

11:15 B2B-markedsføring under forandring: Sådan håndterer du det (fortsat)

12:00 Afrunding v/ Pravda

DATO

16. marts 2018 kl. 9-12

STED

DELACOUR
Portland Towers
Göteborg Plads 1, 12. sal
2150 Nordhavn

Oplægsholdere

Jon Lauritzen, Partner, advokat, DELACOUR

Reza Ahmadian, advokatfuldmægtig, DELACOUR

Praktisk info

Arrangementet er gratis og foregår efter først-til-mølle-princippet via formularen herover.

Max 2 deltagere pr. virksomhed.

Kontakt OG TILMELDING

Melanie Pedersen
E-mail: mep@pravda.dk.