GDPR_seminar_linkedin.jpg

23. januar 2018 kl. 13-16

PERSONDATA-LOVEN: HVORDAN FORANDRER GDPR DIN B2B-MARKEDSFØRING?

Når den nye persondataforordning – også kendt som GDPR – træder i kraft pr. 25. maj 2018, forandres dit arbejde med persondata markant.

Du skal tage større ansvar for, hvordan du indsamler, bearbejder og opbevarer persondata i marketingafdelingen. Kunderne får større ejerskab over deres egne data – og de har ret til at kræve viden om, hvorfor og hvordan du bruger deres data.

B2B-specialister giver dig svarene
Pravda afholder i samarbejde med førende specialister i persondataforordningen fra advokatfirmaet DELACOUR, seminar om persondata. Vi har sammensat et inspirerende program, hvor du får svar på, hvor og hvordan lovændringen forandrer dit arbejde med persondata i B2B-marketing.

Vi sætter fokus på en række aktuelle problemstillinger, der viser, hvordan lovforslaget påvirker dit marketingarbejde nu og fremover. Og vi svarer naturligvis på alle de spørgsmål, du sidder inde med.

Agenda for dagen

13.00 Velkommen og introduktion v/ Pravda

13.15 Den nye persondatalov: Hvor og hvordan?
Ændringerne i persondataloven koncentrerer sig om beskyttelsen af persondata. Men hvor sker ændringerne? Og hvordan ændrer det dit marketingarbejde?

Vi gennemgår de nye lovændringer og sætter samtidig et skarpt fokus på, hvordan ændringerne spiller sammen med den gældende markedsføringslov.

14.00 Pause og forfriskninger

14.15 B2B-markedsføring under forandring: Sådan håndterer du det
Når ændringerne i persondataloven træder i kraft, så fortsætter marketingarbejdet stadig – men under helt nye forhold. Gennem en række aktuelle problemstillinger giver vi konkrete løsninger på, hvordan forandringerne vedr. persondata påvirker din B2B-markedsføring. Derudover behandler vi kundernes rettigheder og din virksomheds forpligtelser, når det gælder persondata.

15.00 Pause og forfriskninger

15.15 B2B-markedsføring under forandring: Sådan håndterer du det (fortsat)

16.00 Afrunding v/ Pravda

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE LEDIGE PLADSER TIL SEMINARET.

 

DATO

23. januar 2018 kl. 13-16

STED

Pravda A/S
Fredens Torv 8, 8000 Aarhus C

Oplægsholdere

Jon Lauritzen, Partner, advokat, DELACOUR

Reza Ahmadian, advokatfuldmægtig, DELACOUR

Praktisk info

Arrangementet er gratis og foregår efter først-til-mølle-princippet via formularen herover.

Max 2 deltagere pr. virksomhed.

Tilmelding senest den 18. januar 2018

Kontakt

Melanie Pedersen

E-mail: mep@pravda.dk.