Huset Pravda

VELKOMMEN TIL DANMARKS ENESTE FULL CIRCLE B2B-BUREAU

Pravda er et full circle B2B-bureau med rødder tilbage til 1969. Vi bruger strategisk rådgivning og kreativ kommunikation til at understøtte B2B-virksomheders forretningsmæssige mål inden for tre centrale marketingområder: Branding. Leads. Salg. 

FRA GLOBAL B2B-KOMMUNIKATION TIL LOKAL ROI OG EFFEKT

Hos Pravda finder du specialister for branding, lead-arbejde, kreativitet, inbound, content, SoMe, tekst, video, design, den gode idé og meget mere.

Vi kan ikke alt. Men næsten. 

Det kalder vi full circle B2B-kompetencer.  

29
PRAVDANERE

48
ÅR PÅ BAGEN

AARHUS
HER BOR VI

Hvad kan vi?

HYLDEN MED TROFÆER, SOM VI ER EKSTRA STOLTE AF

GAZELLE-VIRKSOMHED

Det handler om at skabe resultater. For vores kunder, og dermed også for os selv. Med hårdt arbejde, ambitiøse planer og effektfuld kreativitet har vi i de seneste år opnået imponerende vækst. Det synlige bevis på den flotte fremgang fik vi i 2014, hvor vi blev tildelt Børsens Gazelle. Gazellen markerede, at vores omsætning var mere end fordoblet i de seneste fire år. De sidste år har vi misset Gazelle-prisen med decimaler. Det arbejder vi på at rette op på. 

RED DOT DESIGN AWARD VINDER

Vores arbejde med BESTSELLERs Sustainability årsrapport har opnået én af de mest prestigefyldte anerkendelser i designverdenen. Rapporten blev tildelt en "Best of the Best"-award af den internationale fagjury hos Red Dot i Tyskland. Vi er meget stolte over anerkendelsen, der viser, at kreativt design og effektfuld kommunikation rykker forståelser og skaber resultater. 

AAA VURDERING 5 ÅR I TRÆK

Pravda er blandt 0,3 % af 500.000 danske virksomheder, der har modtaget en AAA sølvvurdering i 2016. Det betyder ikke bare, at vi er en dokumenteret økonomisk sund og stabil virksomhed. Det betyder, at vi får arbejdsro ved at være en veldrevet forretning og derved får mulighed for at gøre dét, vi er bedst til: At skabe kreative løsninger med målbar effekt for dig og din virksomhed. 

CERTIFICERET HUBSPOT PARTNER

Vi er et af de eneste reklamebureauer i Danmark, der er certificeret HubSpot-partner. HubSpot er verdens førende platform for arbejdet med inbound marketing, som i de seneste år har ændret måden at arbejde med marketing og salg i Danmark og resten af verden.   

Mød Team Pravda

FRA PICCOLINEN TIL SPECIALISTEN

Er du klar til at arbejde sammen med os?

LAD OS TALE SAMMEN