Huset Pravda

VELKOMMEN TIL DANMARKS ENESTE FULL CIRCLE B2B-BUREAU

Pravda er et full circle B2B-bureau med rødder tilbage til 1969. Vi bruger strategisk rådgivning og kreativ kommunikation til at understøtte B2B-virksomheders forretningsmæssige mål inden for tre centrale marketingområder:

FRA GLOBAL B2B-KOMMUNIKATION TIL LOKAL ROI OG EFFEKT

Hos Pravda finder du specialister inden for branding, lead-arbejde, kreativitet, inbound, content, SoMe, tekst, video, design, den gode idé og meget mere.

Vi kan ikke alt. Men næsten. 

Det kalder vi full circle B2B-kompetencer.

Læs mere om Pravdas historie her.

23
PRAVDANERE

49
ÅR PÅ BAGEN

AARHUS
HER BOR VI

Hvad kan vi?

HYLDEN MED TROFÆER, SOM VI ER EKSTRA STOLTE AF

GAZELLE-VIRKSOMHED

Det handler om at skabe resultater. For vores kunder og dermed også for os selv. Med hårdt arbejde, ambitiøse planer og effektfuld kreativitet har vi i de seneste år opnået imponerende vækst. Det synlige bevis på den flotte fremgang fik vi i 2014, hvor vi blev tildelt Børsens Gazelle. Gazellen markerede, at vores omsætning var mere end fordoblet i de seneste fire år. De sidste år har vi misset Gazelle-prisen med decimaler. Det arbejder vi på at rette op på. 

3 x RED DOT DESIGN AWARD VINDER

Vores arbejde med henholdsvis Nordea Ejendomme og møbel- og indretningsvirksomheden B8 er i 2017 blevet belønnet med én af verdens mest prestigefyldte designpriser. Begge projekter er blevet tildelt en Red Dot Award i kategorien kommunikationsdesign 2017 af fagjuryen i Tyskland, som har vurderet mere end 8.000 indsendelser fordelt på 18 kategorier.

Med de to priser i 2017 fordoblede vi det foregående års ration af røde prikker, hvor vi vandt en Red Dot ”Best of the Best”-award for vores udvikling af BESTSELLERs Sustainability årsrapport.

AAA VURDERING 6 ÅR I TRÆK

Pravda er blandt 0,3 % af 500.000 danske virksomheder, der har modtaget en AAA sølvvurdering i 2017. Det betyder ikke bare, at vi er en dokumenteret økonomisk sund og stabil virksomhed. Det betyder, at vi får arbejdsro ved at være en veldrevet forretning og derved får mulighed for at gøre dét, vi er bedst til: At skabe kreative løsninger med målbar effekt for dig og din virksomhed.

 

CERTIFICERET HUBSPOT-GULD PARTNER

Vi er et af de eneste reklamebureauer i Danmark, der er certificeret HubSpot-guldpartner. HubSpot er verdens førende platform for arbejdet med inbound marketing, som i de seneste år har ændret måden at arbejde med marketing og salg i Danmark og resten af verden.partner_badges_final-06.svg

Mød Team Pravda

FRA PICCOLINEN TIL SPECIALISTEN

Er du klar til at arbejde sammen med os?

LAD OS TALE SAMMEN