Digital Project Manager

Job hos Pravda

Inbound Sales Specialist

Kære inbound sales specialist. Vi ved godt, at der ikke går mange af din type på literen. Netop derfor har vi skabt rammerne for et one-of-a-kind job, hvor du bliver hovedarkitekt i salget af vores inbound-løsninger. Du får et suverænt team i ryggen, spændende kundeemner og masser af ansvar.

Vi søger til vores inbound-team en engageret person, der har evnerne til at vækste salget af Pravdas ydelser inden for leadgenerering og inbound marketing løsninger; både til kendte som nye Pravda kunder. Du spiller dermed en vigtig rolle, som er med til at sikre, at Pravda er det bedste bureau for de danske og internationale B2B-virksomheder.

For den helt rigtige person er der her både rådgivende opgaver af en udfordrende karakter og opgaver, der har potentiale til at udvikle dine kompetencer inden for de nyeste salgsmetoder.

Om jobbet

Dine salgsopgaver er tæt forbundet med vores egne inbound marketing aktiviteter. Du vil derfor komme til at benytte dig af helt de samme discipliner og metoder, som vi anbefaler til vores mange kunder inden for B2B-området.

Din opgave er at varetage kontakten med varme leads, der allerede har vist interesse for huset Pravda. Du har ansvaret for at konvertere disse leads til nye spændende kunder og benytter dig f.eks. af følgende discipliner.

 • Ansvarlig for al opfølgning på varme inbound leads og call-ins. Dette inkluderer budgetansvar for området.

 • Tæt samarbejde med resten af teamet og huset på kampagner, indhold og KPI rapportering.

 • Du er god til at vedligeholde CRM data i vores HubSpot-baserede CRM, da det er drivhjulet i din dialog med leads og kunder og i vores interne samarbejde.
  Præsentere løsninger for kunderne både på fysiske og onlinemøder.

 • Deltage i relevante marketingaktiviteter som seminarer – både internt og eksternt.

 • Løbende dele ud af din egen viden og erfaringer med inbound salg.

 • Du har adgang til den fulde HubSpot inbound platform inkl. et moderne CRM system.

 • E-mailen, telefonen og onlinemøder er en naturlig del af din salgstilgang.

Du bliver som sagt en del af et team, som tager det alvorligt, at være i front hvad angår viden indenfor inbound marketing og inbound salg, så hvis du allerede har et par certificeringer fra HubSpot under bæltet, ved du, hvad det er, vi går efter.

Nærmeste leder: Inbound Manager, Lars Ørhøj

Om dig

 • Være overbevisende i din præsentation af løsninger og idéer.

 • Være metodisk i din salgstilgang.

 • Handlekraftig og samtidig meget ansvarsbevidst både over for kunderne og dine kolleger.

 • Tidligere erfaring med salg til kunder inden for B2B.

 • Tilgår dine kunder og kollegaer med et smil og et stort positivt gen. Her ligger en stor del af ”hemmeligheden” i at være en ægte pravdaner.

 • Taler et sikkert dansk og engelsk; både skriftligt og mundtligt.

 • Er vant til at IT spiller en helt naturlig rolle i din hverdag som sælger.

 • Altid have hjertet med i din salgstilgang. Vi er til for at gøre vores kunder til ”Marketing Heroes”.

Om Pravda

Pravda er et full circle B2B-bureau. Bureauet bruger strategisk rådgivning og kreativ kommunikation til at understøtte B2B-virksomheders forretningsmæssige mål inden for tre centrale marketingområder: Branding. Leads. Salg.

Pravda har haft base i Aarhus siden 1969 og rummer i dag 30 medarbejdere. Bureauet er tidligere Gazellevinder, AAA Sølv-vurderet og vinder af 2016 Red Dot ”Best of the Best”-award.

Inbound marketing som ydelse er en vigtig bestanddel af Pravdas full circle ydelser til B2B-markedet. Vores inbound løsninger er baseret på HubSpot. Inbound er et område, som er i kraftig vækst i huset og Pravda er da også et af landets meget få HubSpot Agency Partners.

Din ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende, da stillingen vil blive besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning og et detaljeret CV via linket herunder til Inbound Manager Lars Ørhøj.

*  SØG JOBBET SOM INBOUND SALES SPECIALIST