Fredagstema: Lydløse SoMe film

26. maj 2017

Fredagstema: Lydløse SoMe film

Indsigter / Branding / Fredagstema: Lydløse SoMe film

Din beslutsomme scrollen på sociale medier holder med stor sandsynlighed time-out ved mere eller mindre interessante film under din 5 minutters getaway. For film kan noget specielt - uanset om hovedrolleindehaveren er en lolcat eller en førende B2B-virksomhed. Film kan på et splitsekund fange vores opmærksomhed, sætte tommelfingeren på bero og tage os på en rejse.

Det er derfor ingen overraskelse, at film er blevet en fast bestanddel af mange B2B-virksomheders kommunikationsstrategi i de seneste år.

Ingen lytter til dine film

Hvad der måske er en større overraskelse er andelen af film, der bliver afspillet uden lyd. DR Medieforskning viser, at 95 % af tidsforbruget på DRs Facebook-film bliver afspillet uden lyd. Og det er ikke kun os danskere, der er til sociale stumfilm. Internationale undersøgelser viser, at 85 % af Facebook-film bliver set uden lyd.

Mute_grafik.jpg

 

Er din B2B-fortælling lydløs?  

Tallene er interessante for udviklingen af din B2B-virksomheds brandende og salgsunderstøttende film. For måske skal I droppe filmens lydside?

Det kan virke drastisk at udvikle stumfilm i 2017. Men drastisk ender ofte med at vinde. Jeres næste B2B-films fortælling skal derfor kunne leve på mute. Den skal være forståelig og fængende uden at tvinge seeren til at tænde for den i situationen ofte upassende lyd. Og nej, fillms lyd er ikke død, men med de nuværende seervaner er den degraderet til at være nice-to-have.

Ekstra snack: Husk, at dine lydløse seere har svært ved at forstå film-speaks, der ikke er undertekstede.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDEn OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Matti LethUdviklingen af en succesfuld strategi for B2B-brands beror i høj grad på den svære oversættelse af tekniske spidsfindigheder til købeklar kundeværdi. Og netop denne proces mestrer Matti med sin kompromisløse nysgerrighed og tekniske fascination – i kombination med stor strategisk forståelse og evne til at producere fængende tekster.