Why. Hvorfor ikke?

7. juli 2017

Why. Hvorfor ikke?

Indsigter / Branding / Why. Hvorfor ikke?

Vi har vist efterhånden allesammen hørt om den famøse Golden Circle bestående af WHAT, HOW og WHY. Men hvor godt kender du egentlig den lille cirkel med det store potentiale?

Som en fredagsservice giver vi dig her alt det, som du skal vide om cirklen.

Mød manden bag cirklen

Du har nok allerede set den. Men hvis du vil genopfriske Simon Sineks tanker bag cirklen, kan du finde filmen fra TED Talk her.

Derfor skal du bruge den

Hukommelsen er genopfrisket, men en stregtegning fra en fancy marketing-guru gør det måske ikke helt for dig.

Følg linket og læs om, hvorfor virksomhedens WHY er så vigtigt, særligt i B2B-branchen, og hvordan du kan koble det sammen med brugen af personaer.

golden_circle.png

Findes svaret virkelig i en cirkel?

Nu skal vi jo ikke blive alt for sommerforelskede i Simon Sinek … Så slutteligt får du en artikel fra Forbes, der stiller sig mere kritisk overfor cirklen. Læs artiklen fra Forbes. 

Har din B2B-virksomhed taget stilling til jeres WHY? Vi håber, at du forstår, HVORFOR det er så vigtigt ...

Hvad er en Fredagssnack?

Fredagssnacken er vores ventil for impulsiv eftertænksomhed, store tanker, små anbefalinger, og lige det, der falder os ind. Emnerne kan være mange, men ambitionen er altid den samme: At servere en letfordøjelig snack, som kan give dig noget at tænke over. Velbekomme.    

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GRATIS GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Sune BuskSune arbejder strategisk med vores kunders brands. Fra positionering i markedet til udvikling af kampagner og budskaber. Han brænder for at finde den perfekte kombination af ord, strategi og koncept – og altid baseret på viden og indsigter.