hubspot-cos-hos-pravda-653973-edited-710847-edited.jpg

Hubspot CMS baserede hjemmesider

Pravda kan stå for webdesign og udvikling af dit B2B HubSpot website, så du får den bedste kobling mellem din inbound marketing indsats og hjemmesiden, som skal generere dine nye aktive leads.

Hvad er HubSpot CMS?

Det er et CMS hjemmeside-system, som så mange andre - samtidig med at det er så meget mere end det. Systemet hed oprindeligt HubSpot COS, som står for Content Optimization System og er en fuldt integreret del af den samlede HubSpot løsning i samme øjeblik websitet aktiveres.

Pravda kan stå for den fulde udviklingsproces af dit nye website. Vi er HubSpot Design Certified og Growth-Driven Design certified og kan dermed hjælpe dig igennem hele processen.  

Templatebaseret og responsivt

HubSpot CMS er et CMS, som først og fremmest er bygget til marketingmedarbejderens dagligdag og kan som udgangspunkt spare rigtig meget tid i marketingafdelingen. Det skyldes bl.a. at CMS'et er templatebaseret, hvilket betyder, at den enkelte side er opbygget af moduler. Derfor behøver man ikke nødvendigvis at involvere udviklingsfolk for at foretage enkle ændringer i sidernes opbygning.

Det er samtidig meget let at tilføje nyt indhold til hjemmesiden, og du kan se den visuelle konsekvens af dine ændringer, før du publicerer siden.

På samme tid er CMS'et fleksibelt i forhold til udviklingen. CMS'et er baseret på et 12 kolonners responsivt grid, og man kan tilføje egen kode som f.eks. HTML, Javascript, JQuery, Ajax og CSS. Så der er også store muligheder for specialudvikling.

HubSpot CMS genererer naturligvis responsive hjemmesider, så siderne præsenterer sig godt på smartphones og tablets for alle dine kunder.

Pravdas eget website er baseret på HubSpot COS

Pravda.dk sitet er baseret på HubSpot CMS.

Smart content

CMS'et har nogle ret unikke muligheder. Den vigtigste er muligheden for at præsentere unikt indhold for den enkelte besøgende; også kaldet Smart Content. Dette er muligt, fordi hjemmesiden har direkte forbindelse til kontaktdatabasen i HubSpot. Så CMS-systemet "ved", hvem der besøger din hjemmeside og kan derfor vise præcist det indhold, som du ønsker til den enkelte besøgende. Det kan være indhold som tekst og billeder på siden, formularer og call-to-actions.

Hubspot hjemmeside-systemet er hurtigt!

Dit website kører helt automatisk via nogle af de hurtigste CDNs (Content Delivery Networks), der findes. Det betyder, at dit site vises hurtigt over hele verdenen, uanset hvor din kunde måtte befinde sig.

DIN hjemmeside er sikret via SSL

Som en standard feature er SSL allerede implementeret. Dette er blevet en vigtig faktor i de sidste måneder, da Google Search ranker hjemmesider højere, hvis de kører via HTTPS og ikke via HTTP. Og du giver samtidig dine besøgende den bedste oplevelse.

Vælg et moderne og godt CMS-system. Vil du høre mere om jeres muligheder i jeres B2B virksomhed med HubSpot CMS som et  digitalt marketing-modul, som en integreret del af jeres samlede inbound marketing løsning?