hubspot-cos-hos-pravda-653973-edited-710847-edited.jpg

Hubspot cos baserede hjemmesider

Pravda kan stå for udviklingen af dit HubSpot website, så du får den bedste kobling mellem din inbound marketing indsats og selve websitet, som skal generere dine nye varme leads.

Hvad er HubSpot COS?

Det er et CMS system, som så mange andre - samtidig med at det er så meget mere end det. COS står for Content Optimization System og er en fuldt integreret del af den samlede HubSpot løsning i samme øjeblik websitet aktiveres.

Pravda kan stå for den fulde udviklingsproces af dit nye website. Vi er HubSpot Design Certified og Growth-Driven Design certified og kan dermed hjælpe dig igennem hele processen.  

Templatebaseret og responsivt

HubSpot COS er et CMS, som først og fremmest er bygget til marketingmedarbejderens dagligdag og kan som udgangspunkt spare rigtig meget tid i marketingafdelingen. Det skyldes bl.a. at COS er templatebaseret, hvilket betyder, at den enkelte side er opbygget af moduler. Derfor behøver man ikke nødvendigvis at involvere udviklingsfolk for at foretage enkle ændringer i sidernes opbygning.

Det er samtidig meget let at tilføje nyt indhold til hjemmesiden, og du kan se den visuelle konsekvens af dine ændringer, før du publicerer siden.

På samme tid er COS fleksibelt i forhold til udviklingen. COS er baseret på et 12 kolonners responsivt grid, og man kan tilføje egen kode som f.eks. HTML, Javascript, JQuery, Ajax og CSS. Så der er også store muligheder for specialudvikling.

Siderne i dit website er naturligvis responsive, så de også præsenterer sig godt på smartphones og tablets.

Pravdas eget website er baseret på HubSpot COS

Pravda.dk sitet er baseret på COS

Smart content

COS har nogle ret unikke muligheder. Den vigtigste er muligheden for at præsentere unikt indhold for den enkelte besøgende; også kaldet Smart Content. Dette er muligt, fordi hjemmesiden har direkte forbindelse til kontaktdatabasen i HubSpot. Så COS-systemet "ved", hvem der besøger din hjemmeside og kan derfor vise præcist det indhold, som du ønsker til den enkelte besøgende. Det kan være indhold som tekst og billeder på siden, formularer og call-to-actions.

Hubspot cos er hurtigt!

Dit website kører helt automatisk via nogle af de hurtigste CDNs (Content Delivery Networks), der findes. Det betyder, at dit site vises hurtigt over hele verdenen, uanset hvor din kunde måtte befinde sig.

DIN hjemmeside er sikret via SSL

Som en standard feature er SSL allerede implementeret. Dette er blevet en vigtig faktor i de sidste måneder, da Google Search ranker hjemmesider højere, hvis de kører via HTTPS og ikke via HTTP. Og du giver samtidig dine besøgende den bedste oplevelse.

Vil du høre mere om Hubspot COS og dine egne muligheder?

Så tag fat i Lars Ørhøj, Inbound Manager hos Pravda.