NY_grafik

Stillinger hos Pravda

Job hos pravda

Seniordesigner - barselsvikariat

Kan du få folk til at stoppe op og se det smukke i B2B-brands? Og kan du skabe magi i en verden af beton, ventiler og printplader?

Har du samtidig mere end fem års erfaring med at udvikle koncepter, der kombinerer strategi, markedsbehov og æstetik?

Ja, så du måske den helt rette til et barselsvikariat som senior designer hos Pravda – med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Klik her og læs mere om stillingen

 

seniorprojektleder

Vi er på udkig efter en udadvendt og resultatdrevet senior projektleder med +5 års erfaring, der vil være med til at skabe kreative og strategiske løsninger for modige B2B-brands – på tværs af landegrænser, fagområder og markeder.

Vi forventer, at du er branchens bedste til at styre projekter fra start til målstreg. At du har forretningsforståelsen til at yde strategisk rådgivning. Og at du trives i rollen som bindeled mellem kunden og dit kreative team.

Hvis det lyder som dig, så læs mere her

 

brandstrategisk konsulent

Vi leder efter en brandstrategisk konsulent. Én, der både kan rådgive og skrive.

For os er B2B-brandet både en uslebet diamant og en hellig gral. Det er uendelig uforløst potentiale. Og den holdning deler du.

Derfor har du evnerne og båndbredden til at rådgive ambitiøse B2B-virksomheder om deres brand. Og du formår at oversætte kompleksitet til effektive løsninger. Nogle gange til brødtekst. Andre gang til poesi.

Er det dig, vi leder efter? Bliv klogere her

 

praktikant

Vi søger ikke én specifik faglig profil, så dine arbejdsopgaver og ansvar vil i høj grad afhænge af, hvor du ser dig selv – og hvad du kan.

Måske er du til struktur og projektledelse? Måske er du vild med ord og brandfortællinger? Eller måske, ja måske, kan du lidt af det hele?

Uanset dit svar, vil vi meget gerne høre fra dig. For måske er du vores næste praktikant? Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM LIVET SOM PRAKTIKANT

 

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi elsker kloge hoveder. Og vi samler på kreative, krøllede og kræsne talenter, der formår at løbe stærkt og bevare roen på samme tid.

Falder du i denne kategori af mennesker, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Fortæl lidt om, hvad du har lavet, hvad du brænder for – og hvordan du passer ind i vores hus.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig!

SEND DIN UOPFORDREDE ANSØGNING