NY_grafik

Stillinger hos Pravda

Job hos pravda

seniorprojektleder

Vi er på udkig efter en udadvendt og resultatdrevet senior projektleder med +5 års erfaring, der vil være med til at skabe kreative og strategiske løsninger for modige B2B-brands – på tværs af landegrænser, fagområder og markeder.

Vi forventer, at du er branchens bedste til at styre projekter fra start til målstreg. At du har forretningsforståelsen til at yde strategisk rådgivning. Og at du trives i rollen som bindeled mellem kunden og dit kreative team.

Hvis det lyder som dig, så læs mere her

 

 

praktikant

Vi søger ikke én specifik faglig profil, så dine arbejdsopgaver og ansvar vil i høj grad afhænge af, hvor du ser dig selv – og hvad du kan.

Måske er du til struktur og projektledelse? Måske er du vild med ord og brandfortællinger? Eller måske, ja måske, kan du lidt af det hele?

Uanset dit svar, vil vi meget gerne høre fra dig. For måske er du vores næste praktikant? Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM LIVET SOM PRAKTIKANT

 

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi elsker kloge hoveder. Og vi samler på kreative, krøllede og kræsne talenter, der formår at løbe stærkt og bevare roen på samme tid.

Falder du i denne kategori af mennesker, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Fortæl lidt om, hvad du har lavet, hvad du brænder for – og hvordan du passer ind i vores hus.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig!

SEND DIN UOPFORDREDE ANSØGNING