Pravda Jobs

Stillinger hos Pravda

Job hos pravda: SØGER VI DIG?

designstærk ad'er

Vi søger en designstærk Art Director, der kan udvikle smukke, gennemtænkte designs og koncepter sammen med resten af vores fantastiske AD'ere og konceptudviklere. Klik, og se, om du kan genkende dig selv i jobbeskrivelsen - og se dig selv hos os. 

LÆS MERE OM ART DIRECTOR-STILLINGEN

 

Senior digital project manager

Pravda søger en senior digital projektleder med et ekstra godt øje til inbound. Er du drevet af at se digitale projekter komme til live? Og er du motiveret af tanken om at være en vital spiller, når store B2B-virksomheder skal professionalisere deres lead- og salgsarbejde? Så er du måske den helt rette til at skabe retning, styre og strukturere arbejdet med vores kunders inbound marketing og salg? Klik, og se, om du kan genkende dig selv i jobbeskrivelsen – og se dig selv hos os.

LÆS MERE OM PROJEKTLEDER-STILLINGEN

 

 

kommunikationspraktikant

Kan dine tekstuelle superkræfter formidle budskaber, der skaber vindende effekt og vedvarende relationer? Kan du sprogpolitiets ABC? Og har du en oprigtig interesse for reklamebranchen? Så er det måske dig, vi leder efter. Pravda søger nemlig en knivskarp, ansvarsfuld og selvstændig kommunikationspraktikant hvert halve år: januar-juli og august-januar. Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM PRAKTIKANT-STILLINGERNE

 

inbound-PRAKTIKANT

Lever og ånder du for HubSpot og inbound marketing? Kan du navigere i CRM-systemer, idéudvikling og brugerrejser? Og vil du være en del af reklamebranchens bedste inbound-team? Så er det måske dig, vi leder efter. Pravda søger nemlig en knivskarp, ansvarsfuld og selvstændig inbound-praktikant hvert halve år: januar-juli og august-januar. Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM PRAKTIKANT-STILLINGERNE

 

Projektkoordinator-praktikant

Er ”struktureret” det første ord, du bruger til at beskrive dig selv med? Kan du planlægge de rigtige rammer, der sætter et kreativt team op til succes? Og er projektkoordinering i reklamebranchen dit næste mål? Så er det måske dig, vi leder efter. Pravda søger nemlig en knivskarp, ansvarsfuld og selvstændig projektkoordinator-praktikant hvert halve år: januar-juli og august-januar. Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM PRAKTIKANT-STILLINGERNE

 

UOPFORDRET ANSØGNING

Læs her hvad du skal gøre, hvis du vil sende en uopfordret ansøgning til os.