Pravda Jobs

Stillinger hos Pravda

Job hos pravda: SØGER VI DIG?

kommunikationspraktikant

Kan dine tekstuelle superkræfter formidle budskaber, der skaber vindende effekt og vedvarende relationer? Kan du sprogpolitiets ABC? Og har du en oprigtig interesse for reklamebranchen? Så er det måske dig, vi leder efter. Pravda søger nemlig en knivskarp, ansvarsfuld og selvstændig kommunikationspraktikant hvert halve år: januar-juli og august-januar. Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM PRAKTIKANT-STILLINGERNE

 

Projektkoordinator-praktikant

Er ”struktureret” det første ord, du bruger til at beskrive dig selv med? Kan du planlægge de rigtige rammer, der sætter et kreativt team op til succes? Og er projektkoordinering i reklamebranchen dit næste mål? Så er det måske dig, vi leder efter. Pravda søger nemlig en knivskarp, ansvarsfuld og selvstændig projektkoordinator-praktikant hvert halve år: januar-juli og august-januar. Klik her og læs mere om praktikopholdet hos Pravda.

LÆS MERE OM PRAKTIKANT-STILLINGERNE

 

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi elsker kloge hoveder. Og vi samler på kreative, krøllede og kræsne talenter, der formår at løbe stærkt og bevare roen på samme tid.

Falder du i denne kategori af mennesker, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Fortæl lidt om, hvad du har lavet, hvad du brænder for – og hvordan du passer ind i vores hus.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig!

SEND DIN UOPFORDREDE ANSØGNING