10 år med sandheden på slæb

17. juni 2016

10 år med sandheden på slæb

I denne forsommer fylder Pravda 10 år. Eller rettere sagt, virksomhedsnavnet Pravda fylder 10 år. 10 år med russiske sandheder på dansk. Men hvad er 10 år egentligt, og hvad med sandhederne?

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / 10 år med sandheden på slæb

Sandheder er en hjørnesten for Pravdas arbejde med dit brand. Sandheder er ærlighed og ydmyghed, de er respekt for andre, modet til at skille sig ud, og så er de måske lidt utraditionelle.

Sandheder er afgørende for at bryde med vanetænkningen, udfordre og udvikle din og vores verden, og dermed skabe nye perspektiver.

10 år kan føles som lang tid, men gå hurtigt. Årene sætter tiden i perspektiv, og det har i sandhed været én lang rejse. 10 år med sandheder har været med til at flytte et lille full service-bureau på fire ansatte til i dag at huse ca. 25 passionerede projektfolk og kreative i et af Danmarks største B2B-bureauer. Sådan en familieekspansion fylder, så vi breder os nu på 2 ½ etage modsat den ene i 2006.

I hjertet af ekspansionen huserer dagligdagens "chef for det kedelige", Michael Lyder, flankeret af den hårde kerne, der var med i sandhedernes morgen: vores kreative høvding Michael Bechara Eg og vores forretningsmæssige fyrtårn Mette Hejl. Begge styrer stadig de efterhånden "tunge", men agile B2B-tanker med sikre hænder. Hænder, der i årenes løb er blevet tatoveret med vores karakteristiske A. Fra barnehud til tusser; det er i sandhed håndgribelig dedikation.

10 år. 20 år. 100 år. Tid er en uhåndgribelig og ikke mindst uforudsigelig størrelse. Tiden ælder fra barnehud til rynker, men hvordan begriber vi den? Hvordan fejrer vi den? Som 10-årig ønsker du dig LEGO og iPads, som 20-årig et voksenliv, og som 100-årig ønsker du dig måske 10 år mere. Som 10-årig har du oplevet alt, synes du selv, men der er meget mere i vente. Også for Pravda. Så hvad mangler vi at nå?

Måske i virkeligheden blot at fatte, at der allerede er gået 10 år?

Tak til dig, der har været en del af fortiden – og bliver en del af vores fremtid. 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.