2.500 LinkedIn-følgere og 1 taknemmelig video

12. februar 2016

2.500 LinkedIn-følgere og 1 taknemmelig video

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / 2.500 LinkedIn-følgere og 1 taknemmelig..

I den digitale verden har ordet ”relation” en anden klang og værdi, end vi tidligere har været vant til. ”Forbundenhed” måles i antal følgere, ”sympati” måles i likes, og ”kvalitet” måles i engagement og efterfølgende reach. Men fortæller det hele sandheden om vores sociale relationer?

Hos Pravda vil vi gerne udfordre grænserne mellem offline og online. Vi vil gerne give noget igen. Og vi vil gerne undgå, at vores eget brands online-relationer reduceres til sporadiske kommentarer på en tilfældig væg og et virvar af anonyme profilbilleder i et feed.

Derfor markerer vi blandt andet milepæle på LinkedIn på vores egen måde.

Fejring med følgeren i centrum
Nu har vi rundet 2500 følgere på LinkedIn – og det er vi oprigtigt stolte og taknemmelige over. For det er sket på baggrund af en dedikeret og målrettet strategisk indsats om at skabe en anderledes stemme i det sociale landskab.

Vores måde at fejre det på kan du se i videoen her. Og ja, det var en MEGET lang (og hyggelig) eftermiddag/aften/nat.

Er du i tvivl om, hvordan jeres virksomhed skal skabe forbundenhed, loyalitet og dyrke relationer, som kan mærkes – med og uden post-its – på bundlinjen?

Så tag en snak med Inbound Manager Lars Ørhøj. Du kan jo starte med at forbinde med ham på LinkedIn.

 

 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Lars ØrhøjLars er Pravdas Inbound Manager og har arbejdet intensivt med HubSpot og inbound marketing siden 2014. Lars har som en af de meget få i verdenen alle HubSpot Academy certificeringer.