AAA kreditvurdering for ottende år i træk

13. december 2018

AAA kreditvurdering for ottende år i træk

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / AAA kreditvurdering for ottende år i træk

Pravda har for ottende år i træk opnået en AAA kreditvurdering. Og det er vi naturligvis stolte af. For uden at drage dårlige paralleller til Duracell-batterier, beviser de tre gange A, at vi formår at arbejde hårdt og være langtidsholdbare i en branche med benhård konkurrence.

Kreditvurderingen betyder dog ikke bare, at vi er en økonomisk sund og stabil virksomhed. Det betyder også, at vi får arbejdsro til at gøre lige præcis dét, vi er bedst til: At udvikle kreative og strategiske brandingløsninger for dig og din B2B-virksomhed.

Et godt eksempel på sådan en løsning er vores udvikling af it-sikkerhedskampagnen ’Klik ikke her’ i samarbejde med Erhvervsstyrelsen. Den kan du læse mere om ved at klikke her

Pravda-ebog-employer_branding.png

Download guide

HENT GUIDE OM EMPLOYER BRANDING

Hent Pravdas guide om B2B employer branding og få konkrete råd og inspirerende cases, der sammen hjælper dig tættere på et stærkere employer brand. 

Hent E-BOGEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.