Alle gode gange tre

24. januar 2017

Alle gode gange tre

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Alle gode gange tre

Et nyt år betyder også nye ansigter på Fredens Torv. Og vi kunne ikke komme i tanke om nogen bedre måde at starte 2017 end med en nyhed, der indleder året i raketfart.

Sig derfor pænt velkommen til Pravdas tre nye praktikanter: Karoline, Cecilie og Simone.

I fælles front skal Karoline, Cecilie og Simone assistere hele huset med alt fra tekstforfatning og konceptudvikling til konkurrent- og medieanalyser – der alt sammen vil bidrage til vores daglige kundearbejde.

Ud over en imponerende faglig ballast – anført af skarpe hjerner og upåklagelig ordenssans – har de alle tre de samme fællestræk: De møder altid ind med store portioner godt humør, en can-do attitude og masser af personlighed.

Lær Karoline, Cecilie og Simone bedre at kende ved at læse deres Q&As lige her, her og her

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.