<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=104342&amp;fmt=gif">
Alle gode gange tre

24. januar 2017

Alle gode gange tre

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Alle gode gange tre

Et nyt år betyder også nye ansigter på Fredens Torv. Og vi kunne ikke komme i tanke om nogen bedre måde at starte 2017 end med en nyhed, der indleder året i raketfart.

Sig derfor pænt velkommen til Pravdas tre nye praktikanter: Karoline, Cecilie og Simone.

I fælles front skal Karoline, Cecilie og Simone assistere hele huset med alt fra tekstforfatning og konceptudvikling til konkurrent- og medieanalyser – der alt sammen vil bidrage til vores daglige kundearbejde.

Ud over en imponerende faglig ballast – anført af skarpe hjerner og upåklagelig ordenssans – har de alle tre de samme fællestræk: De møder altid ind med store portioner godt humør, en can-do attitude og masser af personlighed.

Lær Karoline, Cecilie og Simone bedre at kende ved at læse deres Q&As lige her, her og her

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Michael Lyder AndersenGennem et eminent blik for tidsplaner, budgettering og projektledelse er Michael det endegyldige bevis på, at kreativitet trives bedst med rammer og struktur.