Erfaren bureauprofil til Pravda

12. december 2017

Erfaren bureauprofil til Pravda

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Erfaren bureauprofil til Pravda

Vi er glade for at byde Thomas Riis Simonsen velkommen som ny Client Manager hos Pravda.

Thomas kommer med mere end 20 års erfaring fra reklamebranchen, herunder de 18 af dem som selvstændig. Med sin enorme erfaring i bagagen er Thomas super kvalificeret til at hjælpe mange af vores eksisterende og ikke mindst nye kunder med at udfordre og udvikle deres strategiske B2B-markedsføring.  

Pravda i blodet
Udover værdifuld erfaring har Thomas ægte Pravda DNA: Han tror på værdien af langsigtede relationer, ærligt købmandsskab og godt håndværk. Og så er han i øvrigt hamrende sympatisk.

Med Thomas vil vores kunder opleve en stærk profil uden rundsave på albuerne og revolver i bæltet, men med solid brancheerfaring, strategisk tæft og klare holdninger, der kan styrke jeres B2B-brands’ markedspositioner.      

Der skal derfor lyde et varmt velkommen til Thomas fra alle på Fredens Torv 8.

Vil du lære Thomas endnu bedre at kende?

Så læs mere om ham her.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.