Et sandt grafisk talent til Pravda

21. november 2018

Et sandt grafisk talent til Pravda

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Et sandt grafisk talent til Pravda

Byd velkommen til vores nye grafikerelev, Simon Sand.

Og lad os bare være helt ærlige: Vi har kæmpe forventninger til Simon. 

For den 27-årige vejlenser har nemlig alle redskaberne til at blive en succes: et krøllet og kreativt hjernemylder, en perfektionistisk tilgang til arbejdet og en enorm sult efter at lære nyt.

Resultatet er effektfulde løsninger, der balancerer kreative finurligheder i et stramt design – og som altid bliver leveret med stort smil og overskud.

Elev med bureauerfaring

Simon har to år tilbage af sin mediegrafikeruddannelse i Kolding og kommer til Pravda fra en lignende stilling hos et reklamebureau i Vejle. Han kommer derfor med en god portion bureauerfaring, som vi glæder os til at bygge videre på sammen.

Du kan se et udpluk af Simons arbejde på hans hjemmeside Simon Says – så det må du vel hellere gøre?  

Hvis du hellere vil have svar på, om Simon er kunstmaler eller dartspiller i sin fritid, kan du lære ham bedre at kende her

Pravda-ebog-employer_branding.png

Download guide

HENT GUIDE OM employer branding

Hent Pravdas guide om B2B employer branding og få konkrete råd og inspirerende cases, der sammen hjælper dig tættere på et stærkere employer brand. 

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.