Fælles succes med Nordea Ejendomme

12. september 2017

Fælles succes med Nordea Ejendomme

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Fælles succes med Nordea Ejendomme

Vi er stolte af at præsentere Nordea Ejendomme som ny kunde - og fortælle om vores udvikling af konceptet til deres nye kontorfællesskab Our Office.

Our Office er et kontorfællesskab for startups, små og mellemstore virksomheder, der er indrettet af et af Danmarks mest anerkendte arkitektfirmaer, Henning Larsen.

Skab mere i fællesskab

Kontorfællesskabets indretning med fokus på runde elementer danner visuelt udgangspunkt for konceptet. For ved at anvende den runde form til at fremhæve ordet Our i værdisætninger, skaber vi en fortælling, der forener individet og fællesskabet. 

Som lejer hos Our Office er man ganske simpelt en del af noget større. Man er den del af et fællesskab, som kan være afgørende for virksomheders succes. Det kunne vi skrive en masse om, men vi synes, at du selv skal opleve det.

Så se videoen og besøg ouroffice.dk for at komme tættere på Nordea Ejendommes nye kontorfællesskab.

VINDER AF EN RED DOT AWARD

Vores koncept til Our Office er blevet hædret med en Red Dot Award – en af verdens mest prestigefyldte designpriser. Det er vi, og Nordea Ejendomme, meget stolte af. For det understreger, at godt samarbejde er nøglen til fælles succes.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GRATIS GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.