Fra teknik til hverdagssprog

5. oktober 2016

Fra teknik til hverdagssprog

Energiforum Danmarks Netværkskonference blev i år afholdt i Den Gamle By i Aarhus og bød blandt andet på indlæg fra fremtidsforsker Preben Mejer, netværksmøder med de 125 deltagere samt et indlæg fra Pravdas Brand Developer Karim Frølund Jarrar.

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Fra teknik til hverdagssprog
Pravda var inviteret som oplægsholder til netværkskonferencen, da vi dagligt arbejder med at omsætte tung teknisk viden til effektfuld og forståelig kommunikation for en bred vifte af nationale og internationale virksomheder.

Under overskriften ”Fra teknik til hverdagssprog” delte Karim ud af Pravdas erfaringer med fokus på nutidens kommunikative krav til virksomheder, konkrete cases samt gode råd til at formidle teknisk tung information til modtagere uden samme tekniske forudsætninger.

Hvis du har interesse i at høre mere om vores arbejde med oversættelser fra teknik til hverdagssprog, er du velkommen til at kontakte Pravdas CEO / Partner Mette Hejl her.
begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Michael Lyder AndersenGennem et eminent blik for tidsplaner, budgettering og projektledelse er Michael det endegyldige bevis på, at kreativitet trives bedst med rammer og struktur.