Jakob Baj Engedal er ny Film Production Trainee

1. april 2019

Jakob Baj Engedal er ny Film Production Trainee

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Jakob Baj Engedal er ny Film Production..

It’s a wrap!

Vores in-house filmafdeling har travlt. Rigtig travlt. Derfor er det en fornøjelse at kunne byde velkommen til Jakob, der ultimo marts er startet som Film Production Trainee hos Pravda.


Som elev kommer Jakob de næste fire og et halvt år til at prøve kræfter med en bred vifte af filmtekniske discipliner – on location og i klipperummet. Og særligt i postproduktionen får Jakob en afgørende rolle, når timevis af optagelser skal klippes ned til æggende, vækkende og dækkende historiefortælling.

Netop storytelling er Jakobs helt store passion. Han er filmnørd og gamer helt ind til benet, og med sig bringer han rent faktisk en uddannelse i spildesign fra Erhvervsakadami Dania i Grenaa.

Desuden har han været med til at opstarte produktionsselskabet Klør Knægt med tre gode kammerater. Her blev interessen for at fortælle historier gennem levende billeder og ord for alvor vakt, og derfor startede han i 2018 på uddannelsen som Film- og TV-produktionstekniker på Medieskolen i Viborg.

Foruden film og gaming bruger Jakob en stor del af sin fritid på at forfine alverdens gastronomiske hofretter hjemme i privaten i Åbyhøj, hvor han bor sammen med kæresten Jette.

Du kan lære Jakob endnu bedre at kende på LinkedIn her eller læse mere om ham på vores kontaktside her.  

0018 Brand position e bog cover_jan2018_2 1200 x 1552 px

Download guide

HENT GUIDE OM B2b-brandpositionering

Hent Pravdas guide om B2B branding og få indsigt i, hvordan du indtager den stærkeste position i markedet.

HENT E-BOGEN OM BRANDPOSITIONER

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.