Don't tell it animate it

11. april 2016

Don't tell it animate it

Kort nyt fra Pravda / Cases / Don't tell it animate it

Kamstrup er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling. I forbindelse med en stor messe i Wien ville Kamstrup forklare vigtigheden af performance og systemsikkerhed på en levende måde.

Løsningen blev to informative animationsfilm, der simpelt forklarer præmissen bag de udfordringer, som forsyningsvirksomheder står over for i dag.
Filmene blev centrale omdrejningspunkter for snakken ved messestanden, men har også fået et langt efterfølgende liv i Kamstrups organisation – og er versioneret til forskellige sprog.

Lykke Kirkeskov Høiberg er Marketing Campaign Manager hos Kamstrup, og hun er meget begejstret for processen med Pravda og resultatet, der flyttede emnet fra ord til handling – og fra statisk information til liv:

"Gennem en intensiv proces fik vi to film, der perfekt indkapsler de problemstillinger, som vi ville tale om med vores potentielle kunder. Det viser både styrken ved animationsmediet og ved et godt og tillidsfuldt samarbejde, hvor vi sammen når længere end forventet. Resultatet er modtaget på allerbedste vis, både internt og eksternt, og vi har fået styrket vores kommunikation på dette område."

Pravda har i tæt samarbejde med Kamstrup stået for storyboard, grafisk design og animation.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Malene KorsholmSom Client Director og ivrig motionsløber er Malene vant til at navigere i al slags terræn og er konstant på farten. Hun er eminent til at læse kundernes behov og styrer dem sikkert mod det kreative mål ved hjælp af stram struktur og højt humør.