Kom med til B2B Marketing: The Conference 2019

8. februar 2019

Kom med til B2B Marketing: The Conference 2019

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Kom med til B2B Marketing: The Conference..

Hvordan sikrer du effektiv B2B-marketing og et intelligent B2B-brand, og hvilke ’must-win battles’ kan du se frem til i 2019?

Pravda deler i samarbejde med Dansk Markedsføring ud af brand-indsigter til B2B Marketing: The Conference 2019 tirsdag den 2. april hos Comwell i Aarhus.

Konferencen stiller skarpt på de megatrends, B2B-marketeers står over for og giver dig kreative og konkrete bud på, hvordan du omfavner B2B-kundernes stigende forventninger til en mere personlig og mindre kompleks købsoplevelse.

På dagen kan du opleve Pravdas CEO Mette Hejl og Head of Strategy Sune Busk dele ud af indsigter i forhold til 2019s ’must-win-B2B battles’. Vi stiller skarpt på, hvordan du opbygger et vindende B2B-brand, der fjerner tvivl og kompleksitet, skaber forretning og bliver en kilde til energi i selv livstrætte B2B-virksomheder.

Der vil være lige dele opsang og ros, pessimisme og optimisme, relevante eksempler og faktabaseret holdning til din virksomheds brand. Råt for usødet – og med glimt i øjet.

Imødekom B2B-marketings største udfordringer
B2B Marketing: The Conference 2019 byder på en bred vifte af dygtige oplægsholdere og zoomer ind på de vigtigste trends, indsigter og teknologiske muligheder, der danner grundlag for effektiv B2B-marketing og positive kundeoplevelser.

På dagen kan du blandt andet forvente at lære mere om

  • Adfærden der driver den moderne B2B-indkøber
  • Effektive teknologiske redskaber
  • Viden og værktøjer til at udvikle personlige B2B-købsoplevelser
  • Opskriften på at fortælle ’den gode innovationshistorie’, og hvorfor det er en af B2B-marketings vigtigste opgaver lige nu
  • Case-stories fra modige B2B-virksomheder, der udfordrer forandringerne på det professionelle marked

Skynd dig at tilmelde dig allerede nu, og spar 1.000 kr. med ’early bird’-rabat.

Pravda-ebog-employer_branding.png

Download guide

HENT GUIDE OM EMPLOYER BRANDING

Hent Pravdas guide om B2B employer branding og få konkrete råd og inspirerende cases, der sammen hjælper dig tættere på et stærkere employer brand. 

Hent E-BOGEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.