KPK får ny hjemmeside

17. juni 2016

KPK får ny hjemmeside

Kort nyt fra Pravda / Cases / KPK får ny hjemmeside

KPK Døre & Vinduer er de danske håndværksmestres foretrukne valg, når det kommer til kvalitetsvinduer. Ikke mindst, fordi ordentlighed er en helt central værdi for virksomheden gennem alle vindueskøbets faser. Pravda har udviklet KPK’s nye onlineunivers, som i ord og billeder sætter ordentligt dansk håndværk og vejledende vindueskommunikation i et klart og forståeligt lys.

Hjemmesidens visuelle udtryk og kommunikation bevæger sig i krydsfeltet mellem det inspirerende og det oplysende. Dels, for at kunne servicere håndværksmestrene med fakta og viden, men også for at inspirere deres private kunder.

Hjemmesiden er mere end fakta om opmåling og smukke inspirationsbilleder. Det er en løftestang, som håndværksmestrene kan bruge, hvis de sidste argumenter om KPK’s ekstraordinære, danske kvalitetshåndværk skal på plads. Private kunder kan fx træde ind i et online prøverum, hvor de kan se, hvilke vinduer der klæder deres hus bedst. KPK's digitale design og kommunikation er nu bragt op i samme kvalitetsmæssige omgangshøjde som deres vinduer. Det nye udtryk forener klassiske B2B-budskaber i håndværkerbranchen med det bedste fra B2C-kommunikation – og gør ordentlighed til en oplevelse.

Besøg det nye site her: kpk-vinduer.dk

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.