Matti Leth er ny Strategy Consultant

23. april 2018

Matti Leth er ny Strategy Consultant

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Matti Leth er ny Strategy Consultant

Matti Leth er ny Strategy Consultant hos Pravda. Og det er vi mildest talt glade for. For tilføjelsen af Matti føles mindst ligeså godt som at indtage førstepladsen på Google, gennemføre en succesfuld B2B-strategi og se ens kunder bryde ud i et stort smil – alt sammen noget, som Matti kan hjælpe Pravda og dit B2B-brand med at opfylde.

Matti kommer nemlig med en solid bureauerfaring fra Publico og Mannov og mestrer den vindende kombination af strategisk overblik og effektiv eksekvering.

Takket være hans korte vej fra hoved til handling samt store digitale forståelse skal Matti derfor være med til at udvikle og aktivere strategiske opgaver for en lang række af vores ambitiøse B2B-kunder.

Udover at være fagligt dygtig er Matti meget reflekterende, nysgerrig og ambitiøs. Han ønsker altid at forbedre sig og sætter derfor høje standarder for både sig selv og sine omgivelser, hvilket helt sikkert vil være med til at højne kvaliteten af vores strategiske arbejde endnu mere.

Vil du lære Matti endnu bedre at kende? Så besøg hans LinkedIn-profil her, eller læs mere om hans strategiske overblik og fascination for teknik her.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.