National kampagne for Erhvervsstyrelsen

19. november 2018

National kampagne for Erhvervsstyrelsen

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / National kampagne for Erhvervsstyrelsen

Ved du, hvem der er den største trussel mod din virksomheds it-sikkerhed?

Det er du. Og alle dine medarbejdere.

For i en travl dagligdag kan man hurtigt komme til at klikke på dét link, der måske var lidt mistænkeligt. Sende et kontonummer til den forkerte. Og glemme at opdatere sit lidt for hackervenlige password.


Klik ikke her med Erhvervsstyrelsen 
Med ambitionen om at styrke it-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder har vi i samarbejde med Erhvervsstyrelsen udviklet kampagnen ’Klik ikke her’.

Kampagnenavnet siger det hele. Vi vil have folk til at tøve og tænke, når de klikker med musen. Vi vil skubbe til folks digitale adfærdsmønstre.

Det gør vi ved at udskifte den løftede pegefinger med pirrende, humoristisk og letforståelig kommunikation, der gør behovet for bedre it-sikkerhed håndgribeligt.

På kampagnesiden klikikkeher.dk kan du finde en lang række gratis materialer i it-kittet, som du kan downloade og dele med dine kollegaer. Blandt andet flotte plakater med kampagnens 3 effektive råd til bedre it-sikkerhed og en PDF-præsentation om it-sikkerhed.

Derudover har vi udviklet en række film – og du kan se én af dem nedenfor. 
 


Se mere på klikikkeher.dk
Pravda-ebog-employer_branding.png

Download guide

HENT GUIDE OM EMPLOYER BRANDING

Hent Pravdas guide om B2B employer branding og få konkrete råd og inspirerende cases, der sammen hjælper dig tættere på et stærkere employer brand. 

Hent E-BOGEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.