Ny hjemmeside for Outline

26. maj 2016

Ny hjemmeside for Outline

Outline Vinduer er en af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger.

Kort nyt fra Pravda / Cases / Ny hjemmeside for Outline

Pravda har udviklet en ny hjemmeside til Outline, der omfavner virksomhedens mantra ”Easy Business”. ”Easy Business” betyder ønsket om at gøre det nemt for professionelle og private at handle vinduer og døre, hvilket den nye hjemmesides design- og indholdsunivers fremhæver.

Hjemmesiden huser en omfattende mængde content med fokus på rådgivning og service i øjenhøjde samt Outlines garanti for høj, dansk produktkvalitet. Det stiller store krav til hjemmesidens design, hvor et kardinalpunkt har været at gøre den indholdsmæssige kompleksitet let forståelig.

Resultatet er et skarpt og brugervenligt design, der agerer inden for, men skubber til, branchens stilistiske konventioner. Den nye hjemmeside møder kundernes behov, vejleder og inspirerer – faktorer, der er vigtige for Outlines troværdighed og positionering som kundernes oplagte valg. Det er lige til.

Charlotte Lodberg Winther, brand manager for Outline, mener, at virksomhedens nye hjemmeside mestrer den svære balancegang mellem forskellige formål:

”I vores branche har en succesfuld hjemmeside en lang række funktioner: formidling af store mængder information, nyttige råd samt inspiration. Dertil skal den være intuitiv at navigere rundt i og ikke mindst have tydelige calls-to-action. Disse formål har Pravda fået fremhævet til perfektion, og vi er ovenud tilfredse med vores nye hjemmeside – både i forhold til design og funktion.”

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.