Ny projektleder med stor erfaring

28. oktober 2016

Ny projektleder med stor erfaring

Mette Guldbæk Pedersen er ny projektleder hos Pravda. Det er vi selvsagt glade for, men hvem er Mette egentligt?

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Ny projektleder med stor erfaring

Mette er en kvinde med orden i sagerne. Med benene solidt plantet på jorden har hun et imponerende overblik over stort og småt samt stor ydmyghed. Hun svinger sig dog op til at sige, ”at kunderne kan have ro i maven, når de starter projekter med mig”. Behøver vi understrege underdrivelsen?

Uddannet grafiker med mange års projektledererfaring
Mettes overblik er udviklet gennem 16 år som projektleder i kreative brancher. Hun er uddannet grafiker, men karrieresporet blev hurtigt indstillet på projektleder, hvilket hun med stor professionalisme har været hos Kunde & Co, Datagraf og vahle+nikolaisen.

Med baggrund som grafiker tilfører Mette en ekstra faglig dimension, da hun har en grundlæggende forståelse for design og typografier. Det styrker hendes vurdering af projekters kreative kvalitet og dermed projektets retning.

Vi er derfor meget glade for at byde Mette Guldbæk Pedersen velkommen i Pravda-familien. Hvis du er interesseret i at lære Mette bedre at kende, kan du læse hendes Q&A eller besøge hende på LinkedIn.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.