Nyt fra DEVI: Hvad er app'ens navn?

14. juli 2016

Nyt fra DEVI: Hvad er app'ens navn?

Kort nyt fra Pravda / Cases / Nyt fra DEVI: Hvad er app'ens navn?

Den internationale producent af elektrisk gulvvarme, DEVI, har udviklet en løsning, der gør det muligt for dig at styre din boligs gulvvarme fra sofaen, arbejdet eller et tredje, fjerde eller femte sted.

Løsningen består af DEVIreg™ Smart termostaten samt DEVIsmart™ styrings-app'en. Pravda har ikke haft indflydelse på den bagvedliggende teknologiske udvikling. Vi har derimod udviklet design og identitet i forbindelse med launch af styrings-app’en til målgrupperne af slutbrugere samt professionelle installatører i en række europæiske lande. Det indebærer alt lige fra udvikling af en ny hjemmeside, produktbrochurer, PR samt strategi for ageren på sociale medier. Og så skulle vi også finde på et navn til den nye styrings-app.

Med udgangspunkt i indsigterne omkring gulvvarme som et lavinvolveringsprodukt samt det faktum, at varmemarkedet i høj grad præges af 'smarte' produkter, var det afgørende for os at udvikle et kommunikativt univers, der var skrællet for kompleksitet og spækket med appellerende no-nonsense. For den nye styrings-app handler om at lette slutbrugernes hverdag, samtidig med at den sparer penge på elregningen. Navn og koncept gav derfor sig selv: Smart!

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Anne Sofie DanekildeSom projektleder har Anne Sofie ansvaret for at lede kundernes projekter frem mod løsninger, der forener forretning og forventninger. Anne Sofie stortrives i struktureret kaos, og hun har en usvigelig træfsikker evne til at samle trådene og sikre en stringent proces frem mod et stærkt resultat.