Nyt website kobler fortid og fremtid for Frovin

9. august 2016

Nyt website kobler fortid og fremtid for Frovin

Kort nyt fra Pravda / Cases / Nyt website kobler fortid og fremtid for..

Frovins nye website giver virksomheden en solid platform for at kommunikere sammenhæng mellem form og funktion: Hvor du får det klassiske vindues design med det moderne vindues praktiske og energibesparende funktioner.

For Frovin handler det om at skabe moderne facader med respekt for det oprindelige udtryk. Virksomheden fremstiller og sælger koblede high-end vinduer i klassisk design med stærke funktioner og er førende inden for renoveringsprojekter af klassiske bygninger.  

Netop koblingen til fortiden spiller en central rolle i den corporate visual identity, der sidste år blev skabt af Pravda, og som er indkapslet i Frovins payoff "Det Oprindelige Vindue". I forlængelse har Pravda nu udviklet et website, der manifesterer virksomhedens position i markedet.

Det nye website er opbygget omkring Frovins historiefortælling, der kobler fortid og fremtid samt førende håndværkstraditioner, når det handler om ”renovering med respekt”. Dertil har Pravda beriget websitets content med fortællingen om, at Frovins produkter har været i hænderne på danske håndværkere. Denne historiefortælling fremhæver Frovins payoff ved at fokusere på menneskerne bag produkterne.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.