Pravda er ny leder af HubSpot User Group Copenhagen

26. februar 2018

Pravda er ny leder af HubSpot User Group Copenhagen

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda er ny leder af HubSpot User Group..

Nu er der godt nyt til alle sjællandske B2B-virksomheder, som ønsker at blive klogere på arbejdet med inbound marketing og HubSpot.

HubSpot har nemlig udpeget vores inbound manager Lars Ørhøj som ny leder af Copenhagen HubSpot User Group – i daglig tale kaldet HUG.  

Målet med netværksgruppen er at skabe et mødested, hvor vi kan inspirere og motivere hinanden i arbejdet med HubSpot ved at dele erfaringer, udfordringer og ideer.

Lars’ rolle bliver at planlægge og facilitere de forskellige møder i løbet af året. Og naturligvis at sikre et højt fagligt niveau, så alle deltagere bliver klogere.

Hvorfor faldt valget på Lars?

Lars er bredt anerkendt som en af Danmarks førende eksperter inden for arbejdet med inbound marketing og HubSpot. En anerkendelse, der bliver understreget af det faktum, at han er blandt de eneste i hele verden, der har alle 18 HubSpot-certificeringer.

Så da HubSpot for nyligt hævede kravene til at være leder af en HUG, var Lars det oplagte valg.

Vi er glade for, at HubSpot har udpeget Lars som ny leder af det københavnske netværk. For det understreger vores position som ét af landets førende inbound-bureauer – og giver os endnu bedre muligheder for at imødekomme det store felt af sjællandske B2B-virksomheder med interesse for arbejdet med inbound og HubSpot.

Læs mere om HUG CPH.

 

 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.