Pravda gafler grafisk stærk AD’er

12. oktober 2018

Pravda gafler grafisk stærk AD’er

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda gafler grafisk stærk AD’er

Mikkel Ole Museth er ny Art Director hos Pravda, og det er vi alle sammen topbegejstrede for.

Mikkel har nemlig lige afsluttet sit 2,5 årige elevforløb som mediegrafiker hos Pravda med et imponerende 12-tal og en bronzemedalje for sit afsluttende projekt.

I løbet af sin elevtid har Mikkel været storleverandør af lige dele krøllede idéer, kreative koncepter og kamp-god energi – og det får vi og vores ambitiøse kunder endnu mere glæde af nu. Han er derudover indehaver af Nordeuropas (måske) mest aktive Pinterest-konti, hvor han samler til sine designs med afsæt i blandt andet film, musik, kunst og illustrationer. 

Med sin forkærlighed for illustrationer og dygtige streg vil Mikkel blive garant for velgennemtænkte og effektive visuelle løsninger med afsæt i inspirationer fra hans rejser over hele verden.   

Hvis du er nysgerrig på Mikkels rolle, eller vil snuse i hans fortid som anlægsgartner, studerende i Visuel kommunikation på Kolding Designskole eller evner udi at bygge sommerhuse fra bunden, så kig forbi hans LinkedIn-profil eller læs mere på hans profil her på siden.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.