Pravda henter Senior AD’er hos Designit

23. februar 2018

Pravda henter Senior AD’er hos Designit

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda henter Senior AD’er hos Designit

Vi er topbegejstrede for at byde Uffe Kaaris velkommen ombord som ny Senior Art Director her på Fredens Torv.

Uffe træder ind over dørtærsklen med mere end 10 års erfaring og et imponerende bagkatalog, der blandt andet tæller hummel, Hatch & Bloom og senest designbureauet Designit.

Udover at være vaccineret med en blyantstift har Uffe udviklet og forfinet sine æstetiske færdigheder i et nordjysk snedkerhjem. Den tidlige indflydelse fra træ og natur har sat sit tydelige præg på Uffes designstil, som i dag er kraftigt inspireret af stramt Swiss-design, traditionelle dyder og alskens ting i tweed.                  

Derfor kan Uffes veludviklede designprofil nok bedst beskrives som en blanding mellem den klassiske jagtuniform og lige linjer krydret med et gedigent nordjysk lune.

Og med sin kreative tilgang til design og æstetik skal Uffe være med til at booste Pravdas visuelle arbejde for en bred vifte af bureauets B2B-kunder.

Vil du lære Uffe endnu bedre at kende? Så klik forbi hans LinkedIn-profil her, eller læs mere om hans profil her.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Emil Fogh BarslevEmils kvaliteter med 10-fingersystemet er som en kold cola på en varm sommerdag – de overgår altid forventningerne. Som bureauets tekstkyndige 1. styrmand navigerer Emil stilsikkert gennem junglen af komplekse kommaregler, budskabsbærende brandpositioneringer og troværdige tekster – for en stor del af bureauets kunder.