Pravda og BESTSELLER vinder German Design Award 2018

20. oktober 2017

Pravda og BESTSELLER vinder German Design Award 2018

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda og BESTSELLER vinder German Design..

Vi er umådeligt stolte af at fortælle, at vores arbejde med BESTSELLERs Sustainability Report har vundet en German Design Award 2018 for Excellent Communication Design i kategorien Editorial

German Design Award er en af verdens mest anerkendte designpriser.

Den internationale jury tæller højtrespekterede profiler inden for forskellige felter, og vinderlisten er spækket med en række af de førende virksomheder på verdensplan. Læg dertil, at designs kun kan blive indstillet til en German Design Award, hvis de tidligere har vundet nationale eller internationale designpriser. 

Så som du sikkert kan regne ud, er det ikke første gang, at BESTSELLERs årsrapport høster hæder. Rapporten er nemlig tidligere blevet tildelt en Red Dot ”Best of the Best”-award, hvilket understreger designets internationale niveau.

Du kan komme tættere på tankerne bag designet ved at se videoerne herunder, eller ved at læse casen om rapporten.

 

 

 
begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDEn OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.