Pravda og Erhvervsstyrelsen skal forbedre Danmarks IT-sikkerhed

22. november 2017

Pravda og Erhvervsstyrelsen skal forbedre Danmarks IT-sikkerhed

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda og Erhvervsstyrelsen skal forbedre..

Hvad er god IT-sikkerhed? Er det en skudsikker og veludrustet firewall, der sender alle hackerangreb i graven? Er det den skeptiske medarbejder, som aldrig åbner mails og konsekvent insisterer på stenalder-kommunikation gennem røgsignaler og tegnsprog?

Er det en kombination?

Fokus på IT-sikkerhed, og specielt medarbejderadfærd, er kun blevet større i takt med den stigende digitalisering i dansk erhvervsliv. Mens den digitale udvikling bevæger sig fremad i hastigt tempo, halser IT-sikkerheden forpustet efter – og ender nogle gange med helt at blive tabt på vejen. Der er simpelthen for langt fra fokus til reel handling.

Og ud fra den betragtning er én ting sikkert: Medarbejdernes IT-adfærd i danske virksomheder er for usikker og har brug for et skub. Med begge hænder.

En nødvendig udfordring
Vi skal derfor i samarbejde med Erhvervsstyrelsen skabe IT-sikkerhedsløsninger til det danske erhvervsliv – med fokus på at forbedre den enkelte medarbejders adfærd online. Det skal ske gennem awareness-kampagner med tilhørende koncept og materialer, som tilsammen danner en komplet IT-sikkerhedspakke til de danske virksomheder.

Udfordringen er spændende, hamrende nødvendig og en opgave, der er til at tage og føle på.  Derfor glæder vi os rigtig meget til at starte samarbejdet med Erhvervsstyrelsen og resten af IT-Danmark.

Er du nysgerrig på andre løsninger, vi har lavet under fanen ”IT-sikkerhed”, kan du prøve kræfter med det arkade-inspirerede IT-sikkerhedsspil ”IT-chefens værste dag” her

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GRATIS GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.