Pravda satser på film og animationer

24. oktober 2016

Pravda satser på film og animationer

I de seneste år er virksomheders brug af film og video steget markant. Og der er intet, der tyder på, at udviklingen stopper. Tværtimod. Derfor er Pravda glade for at offentliggøre, at vi har oprettet en inhouse-afdeling for produktion af film og animationer. Til at stå i spidsen for den nye afdeling har vi ansat Thomas Toft Nilsson som Head of Video Production.

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Pravda satser på film og animationer

Thomas kommer med mange års erfaring fra produktionsselskaber i København og med ansættelsen af en så dygtig filmmand, tilføjer Pravda en ny strategisk og kreativ gren til en i forvejen stærk stamme.    

Filmens altmuligmand
Thomas har efter mange år i filmbranchen udviklet unikke kompetencer inden for faget. Han mestrer kunsten at stå bag kameraet, at klippe, sætte det perfekte lys og lyd, planlægge produktionen og styre budgetter.

Med Thomas får vores kunder derfor en filmmand, der med ekspertise og knowhow fra produktionen kan sætte levende billeder på kreative idéer og budskaber.  

Bliv klogere på Thomas ved at læse hans Q&A.

Se også Pravdas showreel i filmen nederst til højre. 

 

Pravda - Showreel from Pravda Reklamebureau on Vimeo.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Michael Lyder AndersenGennem et eminent blik for tidsplaner, budgettering og projektledelse er Michael det endegyldige bevis på, at kreativitet trives bedst med rammer og struktur.