Pravda vinder german design award 2019

12. oktober 2018

Pravda vinder german design award 2019

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset, Branding / Pravda vinder german design award 2019

Vi er umådeligt stolte af at fortælle, at vi for andet år i træk vinder en German Design Award. Denne gang for vores arbejde med Nordea Ejendommes brand 'Our Office’, som er blevet udvalgt til en ‘Special Mention’ i kategorien 'Brand Identity’. 

en af verdens mest anerkendte designpriser

Den internationale jury hos German Design Award tæller højtrespekterede profiler inden for forskellige felter, og vinderlisten er spækket med en lang række førende virksomheder på verdensplan.

Læg dertil, at designs kun kan blive indstillet til en German Design Award, hvis de tidligere har vundet nationale eller internationale designpriser. Det er derfor ikke første gang, at Pravda og Our Office høster hæder. Identiteten er nemlig tidligere blevet tildelt en Red Dot Award, hvilket understreger designets internationale klasse.

Awardshowet finder sted til februar 2019 i Frankfurt.

Du kan komme tættere på tankerne bag brandidentiteten i casen her

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.