Pravda vinder to Red Dot Awards

11. august 2017

Pravda vinder to Red Dot Awards

Kort nyt fra Pravda / Branding / Pravda vinder to Red Dot Awards

Vores arbejde med henholdsvis Nordea Ejendomme og møbel- og indretningsvirksomheden B8 er blevet belønnet med én af verdens mest prestigefyldte designpriser.

Begge projekter er blevet tildelt en Red Dot Award i kategorien Kommunikationsdesign 2017 af fagjuryen i Tyskland, som har vurderet mere end 8.000 indsendelser fordelt på 18 kategorier.

Kontoret småsitrer af stolthed over de to priser, der er med til at markere dansk kommunikationsdesign som noget af det ypperste i verden. Og det glæder vores kreative direktør Michael Bechara Eg:

Vi er meget stolte af resultatet, som jeg kunne sige noget meget fornemt om. Men i virkeligheden vil jeg hellere understrege den ild, som jeg mærker i vores kreative teams. Den største glæde for mig var derfor at få lov til at sidde på den tyske Autobahn og ringe til hver enkelt af de involverede i arbejdet og dele begejstringen med dem. Det resulterede så i, at jeg overså min frakørsel og kørte en omvej på 50 km., men det var det hele værd.

Med årets to priser fordobler vi sidste års ration af røde prikker, hvor vi vandt en Red Dot Best of the Best-award for vores udvikling af BESTSELLERs Sustainability årsrapport.

Vi ønsker et stort tillykke til de fantastiske teams hos Nordea Ejendomme og B8 og glæder os til at fortælle mere om de to award-vindende projekter.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.