Sammenhold og røde prikker i Berlin

14. november 2016

Sammenhold og røde prikker i Berlin

I sensommeren fik Pravda en glædelig nyhed. Vores arbejde med at skabe BESTSELLERs Sustainability årsrapport havde opnået én af de mest prestigefyldte anerkendelser i designverdenen.

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Sammenhold og røde prikker i Berlin

Rapporten blev tildelt en ”Best of the Best”-award af den internationale fagjury hos Red Dot i Tyskland. Og efter måneders venten var det nu tid til at modtage det fysiske bevis for æren.

Og sådan noget gøres bedst i flok. Derfor tog hele Pravda med til Berlin for at fejre triumfen, nyde sejrens sødme og styrke det allerede stærke sammenhold på bureauet.

Resultatet var en fantastisk og minderig weekend med awardshow, fest, fællesskab, grin, kreativitet og strategi.

Se den øverste video for at blive klogere på, hvordan Pravdas CEO / Partner Mette Hejl har det med at vinde en Red Dot "Best of the Best"-award sammen med hele bureauet i Berlin.

Men måske vil du også gerne opleve stemningen fra Pravdas tur til Berlin? Så se den nederste video, hvor vi følger vores award-vindende Art Director Vibeke Krag Rasmusssens Red Dot Experience.   


 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download e-bog

HENT VORES E-BOG OM INBOUND MARKETING

Vi er til for at gøre hinanden klogere. Derfor har vi skrevet en guide om emnet til dig. Den fokuserer på inbound marketings værdiskabende potentiale og serverer store tanker og konkrete værktøjer. Vi håber, at du kan lide den.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.