Til topmøde med Danfoss

7. juni 2019

Til topmøde med Danfoss

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Til topmøde med Danfoss

Vi har netop været med til Danfoss’ årlige General Management Meeting, hvor 150 af virksomhedens øverste ledere mødtes i Baltimore, USA.

Med fra Pravda var Thomas Toft Nilsson, vores Head of Film Production, som forevigede stemningen på film.

Derudover havde vi inden afgangen til Baltimore produceret hele 15 film til topmødet. De fokuserede hver især på forskellige emner, men fælles var, at de var med til at sætte scenen for de forskellige oplæg og skabe tydelig retning for Danfoss’ nuværende og fremtidige arbejde. Og filmsatsningen var ifølge Jesper Løv, Head of Storytelling & Leadership Communication hos Danfoss Group, en stor succes.

 "Vores ambition var at sætte nye standarder for kvaliteten af vores film-content. Og det gjorde vi. Pravda var en fantastisk samarbejdspartner, som helt konkret via en række virkelig gode film var med til at inspirere de 150 Danfoss-ledere, som var samlet til General Management Meeting.”

Du kan se et uddrag af vores arbejde i nedenstående film. Tag fat i os, hvis du har brug for inspiration til, hvordan I kan bruge film til jeres næste event. 

 

 

 

0018 Brand position e bog cover_jan2018_2 1200 x 1552 px

Download guide

HENT GUIDE OM brand positionering

Hent Pravdas e-bog om brandpositionering og bliv klogere på, hvordan dit B2B-brand indtager den stærkeste position i markedet ved hjælp af seks letforståelige steps. 

Hent e-bogen

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.