Transform your business with Danfoss

10. april 2017

Transform your business with Danfoss

Kort nyt fra Pravda / Salg, Branding / Transform your business with Danfoss

Hvad har robotter, fejemaskiner, salgsunderstøttende marketing og det ydre rum til fælles? Indrømmet. Måske flere ting, end vi lige går og tror.

Men vigtigst for denne nyhed er, at det er afgørende komponenter i vores lanceringskoncept af Danfoss Power Solutions’ nye modulære orbital motor, Orbital X.

Orbital X er en modulær orbital motor, som passer ind i det meste af maskinhallen. Til at fortælle om løsningens modulære alsidighed er Orbital X ”personificeret” som en robot, der det ene øjeblik er en mejetærsker og det næste en fejemaskine.
Fortællingen om Orbital X lever i et filmisk univers og gennem en lang række salgsunderstøttende materialer. Vi har blandt andet udviklet en landing page, nyhedsbreve samt en værdifokuseret salgspræsentation, som transformerer Danfoss’ oversættelse af produktfeatures til værdiskabelse for kunderne.
Den umage konstellation betyder, at Orbital X, i al ydmyghed, er et fremragende eksempel på, at B2B-markedsføring kan styrke brand og salg ved at turde fortælle den gode historie.

Videoen er produceret i samarbejde med Cadesign.

 

 

 

 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GRATIS GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Emil Fogh BarslevEmils kvaliteter med 10-fingersystemet er som en kold cola på en varm sommerdag – de overgår altid forventningerne. Som bureauets tekstkyndige 1. styrmand navigerer Emil stilsikkert gennem junglen af komplekse kommaregler, budskabsbærende brandpositioneringer og troværdige tekster – for en stor del af bureauets kunder.