Velkommen til Lyngsoe Systems

14. november 2017

Velkommen til Lyngsoe Systems

Kort nyt fra Pravda / Nyt fra huset / Velkommen til Lyngsoe Systems

YES! Vi er begejstrede for at byde Lyngsoe Systems velkommen som ny kunde hos Pravda.

Lyngsoe Systems er en verdensledende udbyder af digitale logistikløsninger inden for en række forskellige industrier.

På trods af Lyngsoe Systems’ førende løsninger, møder virksomheden på tværs af industrier en gennemgående udfordring: Målgrupperne er ikke klar over det forretningsmæssige potentiale ved at forbedre deres digitale infrastruktur – og hvis de er, kender de ikke altid Lyngsoe Systems’ løsninger.

Vores fornemmeste opgave er derfor at gøre virksomheder og organisationer opmærksomme på forretningspotentialet – og positionere Lyngsoe Systems som den oplagte leverandør af digitale logistikløsninger.

Kom godt i gang med postindustrien
Vi har allerede udviklet en overordnet kommunikationsplatform samt messekoncept og animationsfilm henvendt til postvæsener verden over.

Arbejdet har vist sig at være en stor succes, så det har været helt naturligt at fortsætte vores tætte samarbejde i en ny industri. Vi er derfor netop begyndt at udvikle et koncept, der kan styrke Lyngsoe Systems’ position inden for Healthcare-industrien. 

Du kan blive klogere på Lyngsoe Systems’ løsninger i animationsfilmen til postindustrien, eller ved at besøge virksomhedens hjemmeside

 

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GRATIS GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Mette HejlSiden 2007 har Mette bestyret bureauet med lige dele passion og perfektionisme, og hun er om nogen ansvarlig for Pravdas succes. Hendes store styrke er et irriterende enormt overblik kombineret med en uforlignelig evne til at samtænke strategi og eksekvering på højeste niveau.