Vi har vundet guld i HubSpot

20. juni 2017

Vi har vundet guld i HubSpot

Kort nyt fra Pravda / Salg, Branding, Leadgenerering / Vi har vundet guld i HubSpot

Vi er stolte over at være blevet guldpartner hos HubSpot. For den nye status som guldpartner betyder, at vi nu er blandt de tre højest certificerede HubSpot-bureauer i Danmark.

full circle er opskriften på guld

Vores vej til HubSpot guld har mange årsager. Men udover de nødvendige aktiver som viden, talent og ærgerrighed, har vores satsning på, som de eneste i Danmark, at tilbyde B2B full circle-løsninger været opskriften på guld.

Arbejdet med inbound marketing handler nemlig om mere end en platform og udvikling af content. Det handler om at tænke platform og content sammen med jeres visuelle og strategiske kommunikation i en 360º positionering, der styrker jeres tre vigtigste områder: branding, leads, og salg.

Nå, nu vil vi videre. For der er ingen grund til at dvæle ved successen, når der er nye mål at nå: Guld skal konverteres til platin.

begynder_guide_inbound_marketing.png

Download guide

HENT GUIDE OM INBOUND MARKETING

Hent Pravdas guide om B2B inbound marketing og få indsigt i, hvordan du udnytter potentialet for inbound leads maskimalt.

HENT GUIDEN

Skribent

Matti LethUdviklingen af en succesfuld strategi for B2B-brands beror i høj grad på den svære oversættelse af tekniske spidsfindigheder til købeklar kundeværdi. Og netop denne proces mestrer Matti med sin kompromisløse nysgerrighed og tekniske fascination – i kombination med stor strategisk forståelse og evne til at producere fængende tekster.