Praktikant_grafik-1

Praktikant hos Pravda

SÅ GLÆDER VI OS TIL AT LÆRE DIG AT KENDE 

Vi tilpasser stillingen efter dine kvalifikationer

Indrømmet. Hos os kan din praktikperiode blive kedelig, men den kan også blive fantastisk. Og hvem bestemmer så, hvordan den bliver? Det gør du. Ene og alene.

Afskrækket? Fint. Tændt? Perfekt!

Hos Pravda gælder det om at tage ansvar – du får det ikke serveret. Du skal derfor være klar til at turde. Turde at tage de opgaver, som ved første øjekast virker uoverskuelige, men som du sammen med dygtige kollegaer lykkes med.

Så hvad skal du lave?

Det afhænger af dine ønsker og kvalifikationer. Vi søger ikke én specifik faglig profil, så dine arbejdsopgaver og ansvar vil i høj grad afhænge af, hvor du ser dig selv – og hvad du kan.

Måske er du til struktur og projektledelse? Måske er du vild med ord og brandfortællinger? Eller måske, ja måske, kan du lidt af det hele?

Alt efter svar kan dine arbejdsopgaver være meget forskellige, så for at give dig et lille indblik har vi listet eksempler nedenfor:

  • Koordinering og styring af opgaver i processen fra start til slut
  • Dialog med samarbejdspartnere og kunder
  • Deltagelse i kundemøder og interne møder
  • Researchopgaver
  • Udvikling af content
  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring
  • Konceptudvikling i teams

Hvad forventer vi af dig?

Så, nu er vi kommet til det tidspunkt, hvor vi lister alle vores forventninger til dig. Men ved du hvad? Det har vi droppet.

For selvfølgelig er du arbejdsom, imødekommende, selvstændig, smilende og hamrende dygtig.

Det vigtigste er derfor, at du er klar til at gøre din praktikperiode til en fantastisk tid, hvor du banker igennem og kravler op af en læringskurve, der er stejlere end vækstraterne for mange af vores B2B-kunder. Ok?     

Hvem er vi?

Pravda er et specialiseret B2B brandbureau med central placering i hjertet af Aarhus. Her finder du 23 dedikerede og talentfulde medarbejdere, der alle har stor skabertrang, kaffetrang og målrettet passion for at sætte den geniale idé i de rette rammer.  

Praktisk

Praktikstillingen løber over 4-6 måneder, alt efter hvordan det passer ind i dine studier. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder dig en lækker frokostordning, søde kolleger, deltagelse i sociale arrangementer og vigtigst af alt: En fantastisk mulighed for at bringe din faglighed i spil.

Sådan søger du

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Send derfor din ansøgning og CV til projektleder Anne Sofie Danekilde via denne side snarest muligt, og skriv ”Praktikant” i emnefeltet. 

Har du yderligere spørgsmål omkring praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Sofie på: 86 13 88 77 eller asd@pravda.dk.

PS: Du sælger ikke dig selv med en generisk ansøgning. Vi forventer derfor, at du er helt skarp på, hvorfor du søger hos Pravda.