LinkedIn_Instagram-673414-edited

Struktureret og strategisk

senior projektleder

Er du branchens bedste til at styre projekter fra start til målstreg? Har du forretningsforståelsen til at yde strategisk rådgivning? Og mener du også, at et stærkt og unikt B2B-brand har potentiale til at vinde markedsandele og hjerter? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til jobbet som senior projektleder.

Pravda er et af landets førende bureauer indenfor B2B-branding. Vores kundeliste tæller en række af landets største B2B-virksomheder, som vi hver dag arbejder for at gøre endnu mere attraktive i markedet. Det kræver branchens dygtigste eksperter, og vi søger derfor en ny kollega, som kan slutte sig til vores eksisterende team af erfarne projektledere, talentfulde tegnestue og kreative strateger.

Om jobbet
Som senior projektleder er din fornemste opgave at være bindeled mellem vores kunder og dit kreative team. Du er primær kontakt til kunden og har ansvar for at styre processen sikkert i mål – fra indledende brief til den endelige udrulning – hvilket stiller store krav til dig. 

Du skal kunne planlægge og budgettere. Forstå kundens behov og være sparringspartner for dit kreative team. Du skal motivere og sikre fremdrift. Og så skal du kunne udfordre og rådgive vores kunder på et strategisk niveau for at sikre, at vores løsninger besvarer kundens vigtigste udfordringer.

Med ansvar for en lang række kunder har du som senior projektleder også budgetansvar. Det betyder, at du selvstændigt varetager salg, tilbudsgivning, projektledelse og evaluering af gennemførte projekter.

Hvem er du?
Du er udadvendt og elsker at lykkes i samarbejde med både kollegaer og kunder. Du er struktureret og har stor forretningsmæssig og økonomisk forståelse. Derudover kan du kende den rigtige løsning, når du ser den, hvilket hjælper dig med at kvalitetssikre dit teams kreative arbejde.  

Du har allerede bevist, at du kan skabe resultater. Vi forventer derfor, at du har 5+ års relevant erfaring – helst fra en lignende stilling hos et bureau eller i en B2B-virksomhed.

Vi kan tilbyde dig

  • 23 energiske kollegaer, der hver især bidrager til at udvikle B2B-brands i verdensklasse.
  • Lækker frokostordning og plads til snak ved langbordet.
  • En sund arbejdskultur med god balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  • Løn og pension, der matcher din erfaring og dine kompetencer.

Om os
Pravda er Home of Business Brands®. Og vores ambition er at være blandt de bedste i verden til at skabe kreative og strategiske løsninger for modige og ambitiøse B2B-virksomheder på tværs af landegrænser, fagområder og markeder.

Og med dig er vi et godt skridt tættere på målet.

Kan du se dig selv hos os?
Så udfyld formularen og vedhæft din ansøgning samt cv på denne side.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så skynd dig at sende os din ansøgning ­– vi glæder os til at høre fra dig.