Services

VI ER SPECIALISTER I B2B-VIRKSOMHEDENS TRE VIGTIGSTE OMRÅDER

 
Branding er en del af Pravda Full Circle

BRANDING

Dine kunder har utallige valgmuligheder i dag, når de vælger leverandør. Det traditionelle relationssalg er under pres, fordi alting findes bedre, billigere og hurtigere online på den globale markedsplads. En stærk brandposition er det bedste modtræk. Det forenkler interne processer, gør det nemt at skabe stærke relationer og bliver belønnet med loyalitet. Vi arbejder med brands inden for: 

  • Positionering og re-positionering
  • Aktivering af eksisterende position
  • Måling, data og KPI'er


LÆS MERE OM BRANDING

LEADGENERERING

Har I tjek på jeres pipeline? Dialogen med kundeemner? Overleveringen af leads fra marketing til salg? Hvis ikke, så bør leadgenerering være next order of business. Vi systematiserer arbejdet sammen med jer og dokumenterer effekten. Vores foretrukne værktøj er inbound marketing, men alting starter med jeres behov. Vi hjælper med:

  • Valg af system, platform og kundeprofiler
  • Udvikling af suverænt content
  • Måling, rapportering og kontinuerlig udvikling


LÆS MERE OM LEADGENERERING
Leadgenerering er en del af Pravda Full Circle
Salgsunderstøttelse er en del af Pravda Full Circle

SALGSUNDERSTØTTENDE MARKETING

Et B2B-salg er fundamentalt anderledes end andre slags salg. Mængden af interessenter er større. Det kræver ofte mange touchpoints og påvirkninger. Der er et element af "rygdækning", fordi man handler for virksomhedens penge, osv. Vi tilbyder rådgivning og kreativitet inden for salgsunderstøttende marketing –  fra analyse af Customer Lifetime Value, databaseret kundeindsigt og til den geniale løsning:

  • Indsigter
  • Go-to-market
  • Opfølgning, måling og effekt-dokumentation


LÆS MERE OM SALGSUNDERSTØTTELSE


PARTNERSKABER SKABES OVER TID

Vi er ikke meget til korte, uforpligtende forhold. Vi vil lære jer at kende. Vi vil forstå jer til bunds. Vi vil allerhelst sidde med ved bordet, helt fra strategien bliver lagt til de taktiske brikker falder på plads. På den måde får vi et forretningsvenskab, hvor vi aldrig skal starte fra bunden. Og hvor vi kan tænke stort og fremadrettet på jeres vegne. Er I enige i værdien? 

KONTAKT PRAVDA 

LAD OS TALE SAMMEN